Afhaalautomaat – Apotheek Helius – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Helius MC

De apotheek waar u direct na het bezoek aan de huisarts uw medicijnen kunt ophalen of uw recept kunt inleveren. Bovendien kunt u 6 dagen per week het afhalen van uw medicijnen combineren met het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en advies bij zelfzorgproducten bij de drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek Helius MC is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek den Bonsen Hoek en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden..

Afhaalautomaat

Is het voor u nu niet mogelijk om tijdens onze openingstijden uw medicijn af te halen? Wij begrijpen dat u toch uw medicijnen nodig heeft.
Wij hebben op twee locaties in Hellevoetsluis een afhaalautomaat waar u 24 uur per dag uw medicijnen kunt afhalen. U zit hierdoor niet vast aan onze openingstijden maar kunt toch uw medicijnen op een locatie bij u in de buurt afhalen.

Hoe werkt de afhaalautomaat?
Als wij een recept voor u binnen hebben gekregen en dit verwerkt hebben, zullen wij uw medicijnen in de afhaalautomaat plaatsen, mits dit past en kan*. Op dat moment krijgt u een SMS-bericht met een code. Uw medicijnen zullen hierna voor 72 uur in de afhaalautomaat zitten.

De code kunt u bij de afhaalautomaat invoeren waarna uw medicijnen uitgeleverd zullen worden. Bent u later dan 72 uur? Dan zal uw code niet meer werken. U kunt uw medicijnen nog wel ophalen in de apotheek.

*Let op! Grote pakketten en koelkastproducten kunnen niet in de afhaalautomaat. U krijgt een SMS-bericht met meer informatie.

Interesse?
Heeft u interesse in het afhalen van uw medicatie via de afhaalautomaat, loop dan gerust bij ons binnen.
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

De afhaalautomaten zijn te vinden op de volgende locaties:

Apotheek Rijksstraatweg
Rijksstraatweg 23
3222 KA Hellevoetsluis

Apotheek den Bonsen Hoek
Jachthoorn 1-2
3223 HA Hellevoetsluis

Apotheek de Struytse Hoeck
Struytse Hoeck 17-19
3224 HA Hellevoetsluis