Bezorgservice – Apotheek Helius – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Helius MC

De apotheek waar u direct na het bezoek aan de huisarts uw medicijnen kunt ophalen of uw recept kunt inleveren. Bovendien kunt u 6 dagen per week het afhalen van uw medicijnen combineren met het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en advies bij zelfzorgproducten bij de drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek Helius MC is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek den Bonsen Hoek en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden..

Bezorgservice

Ons toegewijde bezorgteam rijdt zeven dagen per week door heel Hellevoetsluis en omstreken om uw medicatie thuis te bezorgen. U hoeft zelf niet meer langs de apotheek te komen om uw medicijnen op te halen.
Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? We laten natuurlijk een niet-thuis kaartje voor u achter met informatie over de bezorg of ophaal mogelijkheden. Indien uw email of 06-nummer bij ons bekend zijn ontvangt u ook een digitaal berichtje dat wij u gemist hebben.

Heeft u vragen over de bezorging van uw medicijnen? Neem dan ook contact op via info@voorneaanzeeapotheken.nl of bel 0181-330180.
via whatsapp kunt u ons ook een berichtje sturen op het volgende nummer: 06-40568130

Wij bezorgen 7 dagen per week:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 11:00 – 17:00