De Proactief Herhaalservice – Apotheek Helius – Hellevoetsluis

Apotheek Helius Medisch Centrum

Op werkdagen zijn we geopend van 8.00 uur t/m 18.00 uur.
Op zaterdag zijn we geopend van 09.00 uur t/m 13.00 uur.

Buiten onze openingstijden kunt u bij dringende zaken terecht bij de Centrale dienstapotheek Voorne Putten; Klik voor gedetailleerde gegevens hiernaast links op het sub-kopje "Openingstijden en dienstrooster" onder de kop "Home".

De Proactief Herhaalservice

Met onze Proactief Herhaalservice regelt uw apotheek automatisch voor u de levering van medicijnen, die u langdurig gebruikt. Gemakkelijk kan het niet!

Hoe gaat het nu als u een herhaalrecept nodig heeft?

Als u langdurig dezelfde medicijnen gebruikt, moet u steeds contact met uw huisarts opnemen voor een nieuw recept. Vervolgens gaat u naar de apotheek om de medicijnen op te halen.
Als u verschillende medicijnen gebruikt, zullen ze vaak niet tegelijkertijd op zijn. U moet dan dus meerdere keren naar de huisarts en de apotheek. Dit kost allemaal onnodig veel tijd, terwijl er eigenlijk niets in uw medicijngebruik is veranderd. Met onze Herhaalservice is dit niet meer nodig.

Hoe werkt de Herhaalservice?

Als u zich inschrijft voor onze Herhaalservice hoeft u zelf helemaal niets meer te doen als uw medicijnen bijna op zijn. Wij waarschuwen op tijd uw huisarts en die kijkt of uw medicijnen herhaald mogen worden.

Mocht uw huisarts de medicijnen niet zonder meer willen herhalen, maar u eerst op het spreekuur willen zien, dan neemt de huisartsenpraktijk of de apotheek daarover contact met u op.

Zodra uw huisarts akkoord gaat, maken wij uw medicijnen klaar. U ontvangt vervolgens van ons een berichtje, wanneer uw medicijnen voor u klaarliggen. En natuurlijk kunnen wij ze ook gratis bij u bezorgen. Dit kan, onder voorwaarden, zelfs door de brievenbus. U ziet: Gemakkelijker kan het niet!

Geinteresseerd?

Indien u geinteresseerd bent in onze Herhaalservice, loopt u dan eens bij ons binnen en vraagt u naar het aanmeldingsformulier of vraag het aanmeldingsformulier via de E-mail aan: apotheekheliusmc@ezorg.nl
Mocht u nog vragen hebben, kom dan ook gerust langs, bel of E-mail ons.