Drogisterij – Apotheek Helius – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Helius MC

De apotheek waar u direct na het bezoek aan de huisarts uw medicijnen kunt ophalen of uw recept kunt inleveren. Bovendien kunt u 6 dagen per week het afhalen van uw medicijnen combineren met het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en advies bij zelfzorgproducten bij de drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek Helius MC is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek den Bonsen Hoek en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden..

Drogisterij

Wat uw vraag ook is, wij voorzien u graag van advies. Naast de zaken die u van een drogisterij verwacht, hebben wij aandacht voor uw persoonlijke wensen.  

Zelfstandig kleine ongemakken en kwalen bestrijden?  
Wij geven u tips over welke zelfzorgartikelen het beste bij u passen. 
 
Uw huid weer laten stralen?  
Op basis van een huidmeting kunnen wij een persoonlijk advies voor u opstellen.  
 
Vitamines en voedingssupplementen nodig?  
Samen kijken we in ons uitgebreide assortiment welke aanvulling voor u het meest geschikt is. Zo nodig schakelen wij de hulp van onze collega’s van Bewust en Gezond in.

Zelfzorg- of drogistartikel nodig?
Bel of Whatsapp ons! Voor 16 uur besteld is vandaag kosteloos bij u thuisbezorgd* 

Advies nodig?
Wij geven u telefonisch of per Whatsapp laagdrempelig advies!

Telefoonnummer: 0181-330189
Whatsapp: 0658791941
Webshop: www.dedrogistinhellevoetsluis.nl 

 
*Mits het artikel nog op voorraad is.