Medicijnrol – Apotheek Helius – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Helius MC

De apotheek waar u direct na het bezoek aan de huisarts uw medicijnen kunt ophalen of uw recept kunt inleveren. Bovendien kunt u 6 dagen per week het afhalen van uw medicijnen combineren met het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en advies bij zelfzorgproducten bij de drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek Helius MC is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek den Bonsen Hoek en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden..

Medicijnrol

Voor een goede werking van geneesmiddelen is het belangrijk dat deze op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid worden ingenomen. Dit is niet altijd gemakkelijk en goed bij te houden, zeker als u veel medicijnen gebruikt.

Om het voor u gemakkelijker te maken, bieden wij de medicijnrol aan. Een medicijnrol is een strip van plastic zakjes. In elk zakje zitten de medicijnen die op hetzelfde moment ingenomen moeten worden. Ook vermelden wij op elk plastic zakje op welke dag en welk tijdstip de medicijnen in het zakje ingenomen moeten worden. Zo is het overzichtelijker wanneer en welke medicijnen u in moet nemen. De medicijnrol wordt geleverd voor 7 of 14 dagen. Wanneer de rol bijna op is, ontvangt u een nieuwe.

Interesse?
Heeft u nog vragen over of interesse in de medicijnrol, loop dan gerust bij ons binnen.
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.