Wie zijn wij? – Apotheek Helius – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek Helius MC

De apotheek waar u direct na het bezoek aan de huisarts uw medicijnen kunt ophalen of uw recept kunt inleveren. Bovendien kunt u 6 dagen per week het afhalen van uw medicijnen combineren met het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en advies bij zelfzorgproducten bij de drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek Helius MC is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek den Bonsen Hoek en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden..

Wie zijn wij?

Wij zijn vier samenwerkende apotheken. Door deze samenwerking hebben wij een groot en deskundig team. Tot deze groep behoren: 7 apothekers, apothekersassistenten, inhalatiecoaches, zorgconsulentes, telefonistes, drogisten, farmaceutische medewerkers en bezorgers.
Met zijn allen bieden wij u de best mogelijke zorg en service.
Van begeleiding bij uw medicatiegebruik tot het op tijd en correct afleveren van uw medicijnen, wij doen ons best voor u!

Gevestigd apotheker:
Dhr. H.W. Botter
BIG-registratienummer: 99027178417

Uw apothekers:
Mevr. S.Y.W. Wong
BIG-registratienummer: 19931933517
Mevr. F. Saka
BIG-registratienummer: 89932324117